Je bekijkt nu Haartransplantatie in 2021, wat zijn de mogelijkheden?

Haartransplantatie in 2021, wat zijn de mogelijkheden?

Steeds meer mensen kiezen voor een haartransplantatie, en er zijn anno 2021 dan ook meerdere mogelijkheden voor te vinden. Denk hierbij aan een methode om het haarverlies te verminderen, maar ook om kaalheid te behandelen. Je zal denken dat dit alleen kan door middel van een chirurgische behandeling, een haartransplantatie dus, maar er zijn ook niet-chirurgische behandelingen mogelijk.

Een haartransplantatie

Een haartransplantatie kan gewenst zijn wanneer je kaal wordt en hier een probleem mee hebt. een teruggetrokken haarlijn op vrij jonge leeftijd bijvoorbeeld, maar ook kale plekken op het hoofd kunnen hier aanleiding voor zijn.

Is dit wat je nodig hebt, dan zijn hier drie verschillende methodes voor te vinden. dit zijn de MicroFUE methode, de Artas Robotic FUE methode en de DHI methode. Daarnaast is het ook zo dat er niet-chirurgische behandelingen mogelijk zijn wanneer het vooral gaat om het verminderen van haaruitval.

Problemen met gezichtshaar

Er zijn ook mannen die niet zozeer problemen hebben met hun hoofdhaar, maar wel met hun gezichtshaar. Het kan zijn dat de baardgroei niet meer volledig is, of dat een snor laten staan ineens niet meer mogelijk lijkt. Hier is gezichtshaartansplantatie voor mogelijk. Vooral wanneer er bijvoorbeeld littekens aanwezig zijn in het gezicht waardoor haargroei niet mogelijk is, is dit ideaal.

Dunne wenkbrauwen

Veel vrouwen zijn onzeker over hun wenkbrauwen, bijvoorbeeld omdat deze erg dun zijn waardoor je ze niet goed meer ziet. Met make-up zou je dit aan kunnen passen, en er zijn ook tatoeage-methodes om de wenkbrauwen duidelijker te maken. Wil je dit echter niet, dan is een wenkbrauwtransplantatie ook één van de mogelijkheden. Dit is vooral een oplossing voor dunne wenkbrauwen, maar ook voor het corrigeren van een afwijkende vorm of verminderen van kale plekken in de wenkbrauw.

Ben je geschikt voor een transplantatie?

Of je ook daadwerkelijk geschikt bent voor een transplantatie hangt van verschillende factoren af. Dit zal dan ook eerst bekeken worden. Vaak kun je dit online al doen, zodat je direct weet of je geholpen kunt worden. Na je aanmelding zal er vervolgens een uitgebreid onderzoek zijn, waaruit duidelijk wordt of je geholpen kan worden en welke methode het beste voor je is. Informeer naar de mogelijkheden bij https://visushaarkliniek.nl.

Geef een reactie